Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întreruperi în furnizarea apei: Calea Urseni

Întreruperi în furnizarea apei: Calea Urseni

Publicat la data: 2018-03-28
 

Vineri, 30 martie a.c., între orele 9 - 15, se va întrerupe furnizarea apei reci pe calea Urseni, între strada Gavril Musicescu și Rudicica și în localitatea Urseni. Printre imobilele situate pe partea dreaptă de pe Calea Urseni, care vor fi afectate de întreruperea furnizării apei, câteva aparțin de comuna Giroc. Întreruperea apei este necesară pentru derularea unor lucrări de extindere a rețelei de apă la un imobil situat pe Calea Urseni, investiția fiind din fonduri private.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director General


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta