Întreruperi în furnizarea apei – Bodo, Ciacova, Gad

11 Iulie 2018, 14:36

În zilele următoare sunt planificate spălări ale rețelelor de distribuție și rezervoarelor de înmagazinare, care necesită întreruperi în furnizarea apei în câteva localități timișene. Detalii în comunicatul alăturat.

În zilele următoare sunt planificate spălări ale rețelelor de distribuție și rezervoarelor de înmagazinare, care necesită întreruperi în furnizarea apei în câteva localități timișene, după cum urmează:
- joi, 12 iulie a.c., între orele 8 și 16, în Bodo;
- vineri, 13 iulie, între orele 9 și 15 în Gad;
- luni, 16 iulie, între orele 9 și 15 în Ciacova.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.