Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întreruperi în furnizarea apei, 6 iunie Freidorf, Utvin, Sânmihaiu Român

Întreruperi în furnizarea apei, 6 iunie Freidorf, Utvin, Sânmihaiu Român

Publicat la data: 2018-06-04
 

Miercuri, 6 iunie a.c., între orele 9 și 15, se va întrerupe furnizarea apei în Utvin, Sânmihaiu Român și în cartierul Freidorf din Timișoara, în zonele de blocuri Polonă și Ion Slavici, inclusiv la punctele termice din zonele menționate, pe străzile Anton Bacalbașa, Ovidiu Cotruș, Nicolo Paganini, Sulina, Constantin Daniel, Nicolae Filimon, Podgoriei.

Întreruperea este necesară pentru lucrări de conectare la rețeaua existentă a unei conducte noi de apă (ce va alimenta, în viitor, localitatea Șag), care vor avea loc la intersecția străzilor Anton Bacalbașa și Ovidiu Cotruș.

Vor fi afectați consumatorii industriali din zonă, printre care Barum, R-Coating, Pro Air Clean, Nestle, Elba, Kromberg & Schubert, Contitech.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Recomandăm consumatorilor să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta