Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întreruperi în furnizarea apei – 14 martie

Întreruperi în furnizarea apei – 14 martie

Publicat la data: 2019-03-12
 
Întreruperi în furnizarea apei – 14 martie

Miercuri, 13 martie a.c., între orele 9 și 14 se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Ohaba-Forgaci, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare din această localitate.

Joi, 14 martie a.c., între orele 9 și 14, se va întrerupe furnizarea apei pe strada Mătăsarilor, pentru conectarea conductei noi de apă la rețeaua de distribuție. Se va lucra la interesecția străzilor Mătăsarilor și Lalelelor. Înlocuirea conductei de pe strada Mătăsarilor, o conductă magistrală (diametru 1.000 mm) ce asigură alimentarea cu apă a zonei, este o investiție realizată de societatea Aquatim din fonduri proprii.

Tot joi, între orele 9 și 15 se întrerupe furnizarea apei in Moșnița Veche și în Moșnița Nouă, pe străzile Bâlea, Primăriei, Surduc, Vidraru, Sfânta Ana, Dumitru Cristea și Sânziana pentru lucrări de extindere rețelei de distribuție. Se lucrează la intersecția DJ592/Calea Moșnița Veche. Între orele 8 și 12, se va întrerupe furnizarea apei și în Honorici, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare din localitatea Honorici.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta