Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întreruperi în furnizarea apei, 14 iulie: Ciacova și Timișoara, zona Gh. Lazăr

Întreruperi în furnizarea apei, 14 iulie: Ciacova și Timișoara, zona Gh. Lazăr

Publicat la data: 2017-07-12
 

Aquatim anunță întreruperi în furnizarea apei potabile, vineri, 14 iulie a.c., după cum urmează:

- între orele 8 și 14, în Ciacova, pe străzile Avram Iancu și Tudor Vladimirescu pentru spălarea rezervorului de înmagazinare a apei și a rețelei de distribuție;
- între orele 9 și 15, în Timișoara, pe străzile Gh. Lazăr, între Gh. Dima și Calea Circumvalațiunii, Onești, Borsec, Pictor Zaicu și la punctele termice care alimentează Colegiul Tehnic Ion Mincu și blocurile de pe str. Gheorghe Lazar nr. 9-13. Întreruperea apei este necesară pentru executarea branșamentului unui imobil din zonă, lucrare din fonduri private. Vor fi afectați de întreruperea apei Colegiul Tehnic Ion Mincu, clădirea Fructus Plaza, Casa Adam Muller Guttenbrunn.


La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta