Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întreruperi în furnizarea apei, 10 noiembrie

Întreruperi în furnizarea apei, 10 noiembrie

Publicat la data: 2016-11-08
 

Aquatim anunță întreruperi în furnizarea apei potabile după cum urmează.

Joi, 10 noiembrie, între orele 9 și 17 se va întrerupe furnizarea apei în Racovița, Hitiaș, Ficătar din cauza întreruperii energiei electrice la stația de tratare Hitiaș, care alimentează localitățile respective. Enel Distribuție Banat a anunțat, în acest interval orar, lucrări de mentenanță la liniie electrice.

Tot joi, între orele 9 și 14, se va întrerupe furnizarea apei în Ghiroda, pe străzile Negoiu, Scărișoara, Biruinței, Speranței, Monaco și Bucuriei pentru lucrări de modernizare a rețelelor de apă.

Recomandăm clienților să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă adecvate, care să le acopere necesarul de apă pentru perioada anunțată. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din localitate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă.

Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta