Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Intreruperea furnizarii apei in Buziaș, 5 iunie

Intreruperea furnizarii apei in Buziaș, 5 iunie

Publicat la data: 2018-06-05
 

Echipa de interventie de la sucursala Buzias a fost solicitata de urgenta, in aceasta dimineata, pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apa, situata la intersectia strazilor Principala și Grivitei. Prin urmare, furnizarea apei a fost intrerupta in zona de blocuri de la intersectia celor 2 strazi. Fiind vorba despre o lucrare complexa, estimam ca reluarea alimentarii cu apa va fi posibila in jurul orei 15.

Ne cerem scuze consumatorilor din zona pentru disconfortul creat, insa, va asiguram ca luam toate masurile pentru rezolvarea problemei intr-un timp cat mai scurt.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această. perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP


top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta