Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întrerupere în furnizarea apei, Take Ionescu

Întrerupere în furnizarea apei, Take Ionescu

Publicat la data: 2018-08-22
 

Vineri, 24 august a.c., între orele 9 - 15, se va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Academician Dimitrie Gusti, Protopop Meletie Drăghici și Bv. Take Ionescu, între str. Enric Baader și Academician D. Gusti. Este afectată și alimentarea cu apă a clădirii Poliției Timiș (branșamentul de pe str. Acad. D. Gusti).

Întreruperea apei este necesară pentru conectarea complexului rezidențial ISHO la rețeaua publică de distribuție, investiția fiind din fonduri private. Se va lucra la intersecția străzilor Academician Dimitrie Gusti și Protopop Meletie Drăghici.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.
 

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta