Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întrerupere în furnizarea apei, miercuri, 8 august, Timișoara

Întrerupere în furnizarea apei, miercuri, 8 august, Timișoara

Publicat la data: 2018-08-06
 

Miercuri, 08.08.2018, se va remedia o avarie la conducta magistrală de apă, la intersecția străzilor Calea Bogdăneștilor cu Hașdeu. Astfel, între orele 09 -15, nu vor avea apă rece următoarele străzi: Calea Bogdăneștilor - între Hașdeu și Circumvalațiunii, Toplița, Chișinău, Circumvalațiunii - între C. Bogdăneștilor și Nera, Făgăraș, Sibiu, Franyo Zoltan, Sinaia, Suceava, Nera, P-ța Păun Pinciu. Fără apă va rămâne și Spitalul President de pe strada Franyo Zoltan.

Presiune redusă vor avea și următoarele străzi: Hașdeu, Aprodul Movilă, Țebea, Frații Buzești, Sabin Drăgoi, Țichindeal, Zalău, Martir Colonel Ioan Uta, Banul Mărăcine, Căpitan Dan și Negulici.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, astfel că recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914,  0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta