Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întrerupere în furnizarea apei, luni, 23 octombrie

Întrerupere în furnizarea apei, luni, 23 octombrie

Publicat la data: 2017-10-20
 

Luni, 23 octombrie, între orele 10-14, se vor executa lucrări de extindere la reţeaua de apă la magazinul Lidl de pe Bd. Simion Bărnuţiu, la intersecţia străzilor S. Micu cu S. Bărnuţiu. Lucrarea se execută din fonduri private.

Apa rece va fi sistată, în perioada lucrărilor, pe străzile S. Bărnuţiu, Samuil Micu, Splaiul Peneş Curcanul, Ioan Văsii și Splaiul Griviţa. Vor fi afectaţi şi consumatorii din zonă: Tipografia Mirton, Proaliment 1 Iunie, Marele Restaurant Chinezesc, Centrul Medical Sfântul Ştefan, Laborator şi centru de recoltare Synevo (S. Bărnuţiu), cladirea de birouri Azur (Splaiul Peneş Curcanul).

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienţilor să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă.

Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta