Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întrerupere în furnizarea apei în Hitiaș și Racovița

Întrerupere în furnizarea apei în Hitiaș și Racovița

Publicat la data: 2015-12-02
 

Vineri, 4 decembrie, între orele 9 și 16, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitățile Hitiaș și Racovița, pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a stației de tratare a apei din Hitiaș. Lucrările fac parte din proiectul ”Extinderea și modernizarea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în orașul Buziaș”, proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

Recomandăm tuturor clienților, atât casnici, cât și industriali, să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă adecvate, care să le acopere necesarul de apă pentru perioada anunțată.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta