Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întrerupere în furnizarea apei, duminică, pe Calea Buziașului

Întrerupere în furnizarea apei, duminică, pe Calea Buziașului

Publicat la data: 2018-11-14
 

Duminică, 18.11.2018, între orele 09-15, echipele Aquatim vor lucra la rezolvarea unei avarii pe conducta magistrală de 600 mm aflată pe Calea Buziașului, în fața benzinăriei Lukoil.

Vor rămâne fără apă consumatorii din Calea Buziașului, între strada 1Decembrie și sensul giratoriu AEM, respectiv cei de pe străzile Industriei, Constructorilor.

Fără apă vor rămâne și companiile Spumotim, Dalli Production, Draxlmaier, Lidl-Calea Buziașului, Continental-Industriei, Tehnomet, benzinăria Lukoil-Calea Buziasului.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta