Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întrerupere în furnizarea apei: Coșava

Întrerupere în furnizarea apei: Coșava

Publicat la data: 2017-09-08
 

În noaptea de 11/12 septembrie se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Coșava, pentru spălarea și igienizarea rezervorului și a rețelei de distribuție a apei.

În cursul zilei de marți, 12 septembrie, conductele vor fi umplute cu apă amestecată cu soluție dezinfectantă, dupa care, vor fi spălate cu apă sub presiune. Procedura de spălare a conductelor va dura până miercuri, 13 septembrie, dimineața. În această perioadă, CONSUMUL APEI DE LA ROBINET ESTE INTERZIS! Cetățenii sunt sfătuiți să consume apa din rețea începând de miercuri, ora 9.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director General


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta