Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Festivalul Fisart, din nou la Aquatim

Festivalul Fisart, din nou la Aquatim

Publicat la data: 2017-07-12
 
Festivalul Fisart, din nou la Aquatim

Parteneriatul dintre Aquatim și organizatorii festivalului de artă stradală Fisart, Fundația EnduRoMania, Primăria Timișoara, Facultatea de Arte și Design și Casa de Cultură din Timișoara, continuă și în anul 2017. Săptămâna aceasta, un grup de artiști vizuali internaționali lucrează la Stația de tratare Urseni, din cartierul timișorean Ciarda Roșie, în cadrul ediției a șaptea a festivalului Fisart.

Intervențiile artistice din incinta stației de tratare cuprind lucrări inedite de artă murală, realizate pe suprafețe generoase, cum ar fi rezervoarele de înmagazinare a apei sau fațade ale clădirilor industriale dezafectate. Acestea vor putea fi vizionate la stația de tratare, vineri, 14 iulie, între orele 10:30 și 12:30, și pe site-urile și paginile de Facebook ale partenerilor evenimentului. La prezenta sesiune Fisart contribuie artiștii Amaia Arrazola, Ekaterina Bunits, Daniela Carvalho, Karina Hossack, Momo (Cristian Blanxer), Lauro Samblas și Txemy (Ignacio Basualto).

Pentru viitoarele sesiuni de lucru Fisart, Aquatim a pus la dispoziția artiștilor și spații cu acces facil pentru publicul larg. Organizatorii Fisart 2017 și Aquatim continuă astfel o colaborare de succes, destinată, în final, orașului și comunității locale.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Stația de tratare Urseni: Timişoara, str. Calea Urseni nr. 26. Acces transport public: tramvai 4, 8 (AEM/Gheorghe Domășnean), E2 (Venus)

Pentru mai multe informații:
Loredana Leordean, purtător de cuvânt - tel. 0743 098 075, e-mail: loredana.leordean@aquatim.ro

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta