Noutăți  »   Anunturi  »   Fără apă

Fără apă

Publicat la data: 2017-07-26
 

Astăzi întrerupem furnizarea apei reci în Timișoara, pentru remedierea unor avarii, pe străzile Calea Martirilor, între Arieș și Liviu Rebreanu, Arieș (punctul termic de pe str. Arieș), în Moșnița Nouă, Giarmata Vii, Bencecu de Sus, Pișchia.

Lucrări planificate de modernizarea a rețelelor de apă, cu întreruperea apei, în Timișoara, între orele 9 și 15: zonele Spl. Nicolae Titulescu și pasaj Popa Șapcă, pe străzile Spl. Nicolae Titulescu (între Bv. Gen. Ioan Dragalina și Nufăr), Nufăr, Gh. Pop de Băsești, Gelu, Gării, Constantin Olănescu, Gheorge Barițiu, Vasile Lucaci, Aurel Popovici, Iași, Titan, Tapia, Theodor Mihaly și Aristide Demetriade, între E. Baader și Popa Șapcă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP 

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta