Noutăți  »   Anunturi  »   Fără apă

Fără apă

Publicat la data: 2017-07-14
 

Astăzi întrerupem furnizarea apei reci în Timișoara, pentru remedierea unor avarii, pe străzile Ana Ipătescu, Gorniștilor, Teatrului, Actorilor, Frunzei, Zoe, Șoimoș, Bd. General Ioan Dragalina, Calea Moșniței, Mihai Eminescu, în Fibiș, Murani, Bencecu deSus și Săcălaz.

Reamintim de lucrarea planificată, pentru executarea branșamentului unui imobil din zona străzilor Gh. Lazăr-Gh. Dima care necesită oprirea apei, între orele 9 și 15, pe străzile Gh. Lazăr, între Gh. Dima și Calea Circumvalațiunii, Onești, Borsec, Pictor Zaicu și la punctele termice care alimentează Colegiul Tehnic Ion Mincu și blocurile de pe str. Gheorghe Lazar nr. 9-13.  Vor fi afectați de întreruperea apei Colegiul Tehnic Ion Mincu, clădirea Fructus Plaza, Casa Adam Muller Guttenbrunn.


La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP   

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta