Branșamente și racorduri noi

Proiectarea şi execuţia lucrărilor de branşare şi racordare la reţelele publice de apă şi canalizare NU INTRĂ ÎN OBIECTUL DE ACTIVITATE al Aquatim.

Societatea Aquatim este responsabilă doar de avizarea lucrărilor care au legătură cu reţelele publice de apă şi de canalizare. Detaliile sunt prezentate în secţiunea Avize tehnice.

Mai jos vă punem la dispoziţie, spre informare, o listă de firme de proiectare autorizate, conform legii şi o listă de firme de construcţii, agreate de Aquatim. Alegerea unui proiectant autorizat sau a unui constructor nu este limitată la firmele înscrise în listele următoare. Procedura de „agreere” a firmelor de construcţii de către societatea Aquatim presupune luarea lor în evidenţă, după ce au prezentat documente din care reiese performanţa tehnică şi situaţia financiară a firmelor respective.

Informațiile de contact (nume de persoane, adrese, numere de telefon) prezentate în listele următoare sunt redate așa cum au fost transmise de deținătorii acestora. Menționăm că Aquatim actualizează aceste date numai la solicitarea firmelor respective.

 

Firme de proiectare

Firme de construcţii