Noutăți  »   Cum au sărbătorit „detectivii apei” Ziua Mondială a pierderilor de apă

Cum au sărbătorit „detectivii apei” Ziua Mondială a pierderilor de apă

Publicat la data: 2019-12-06
 
Cum au sărbătorit „detectivii apei” Ziua Mondială a pierderilor de apă

Ziua Mondială a pierderilor de apă (4 decembrie) a fost celebrată anul acesta pentru prima dată, la inițiativa Asociației Internaționale a Apei (IWA). Grupul de experți IWA în pierderi de apă susțin că este important să se atragă atenția, la nivel global, asupra nevoii de a reduce pierderile de apă, cu precădere specialiștilor din domeniu, dar și publicului larg.

În România, „detectivii apei”, adică un grup de experți în pierderi de apă, entuziaști și dedicați profesiei lor, au ales această zi pentru lansarea celui mai recent număr al publicației „Detectivii apei pierdute”. 

„Dorim să contribuim și noi, specialiștii din România, la distribuirea de informații utile celor care se ocupa de managementul pierderilor de apă. Veți descoperi în paginile revistei noastre informații legate de digitalizare și tehnologii ale viitorului, studii de caz din care putem învăța lecții utile și alte informatii interesante.”, spune Alin Anchidin, coordonatorul echipei de detecții pierderi Aquatim și redactor șef acestei publicații. Acesta îi încurajează totodată pe colegii săi de alte companii de apă să publice, în secțiunea Forum, imagini din activitățile lor. Revista „detectivilor apei” poate fi găsită aici: http://detectiviiapeipierdute.ro/detectivii-apei-pierdute-12/

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta