Noutăți  »   Anunturi  »   Completare informații cu privire la avaria de pe Gheorghe Lazăr

Completare informații cu privire la avaria de pe Gheorghe Lazăr

Publicat la data: 2018-02-25
 

A fost remediată defecțiunea și a fost restabilită alimentarea cu apă în zonă. A fost un defect apărut pe o conductă metalică fisurată, amplificat probabil de scăderea bruscă de temperatură.

Astfel de fenomene apar în această perioadă cu temperaturi scăzute datorită tensiunilor/contracțiilor suplimentare care apar în conductele metalice. Reamintim că lungimea rețelei de apă din subteranul Timișoarei este de aproximativ 650 km, pe care trebuie să o menținem permanent la o presiune a apei de cel puțin 2 atmosfere. Echipele de intervenție ale Aquatim au lucrat toată noaptea pentru localizarea și reparația conductei fisurate.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele apărute, suntem conștienți că asemenea situații sunt nedorite și vă asigurăm că facem eforturi deosebite pentru restabilirea condițiilor de funcționare normală a serviciului de alimentare cu apă.


La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această. perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta