Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Cei mai rapizi instalatori s-au întrecut la Timișoara

Cei mai rapizi instalatori s-au întrecut la Timișoara

Publicat la data: 2015-10-01
 
Cei mai rapizi instalatori s-au întrecut la Timișoara

Șapte echipe formate din specialiști în intervenții și mentenanță a rețelelor de la companii de apă din România s-au întrecut astăzi, 1 octombrie, la prima ediție a concursului profesional „Stan Vidrighin” dedicat instalatorilor. Competiția s-a desfășurat la Timișoara, în perimetrul Stației de Epurare, fiind unul din evenimentele de pe agenda ediției a patra a Conferinței internaționale Eco-Impuls, organizată de Aquatim, Fundația Aquademica, Asociația Română a Apei și Universitatea Politehnica Timișoara.

Proba de concurs a constat în realizarea unui branşament într-o conductă sub presiune, viteza și calitatea execuției fiind decisive în stabilirea câștigătorilor. Au participat echipe din Baia Mare, Constanța, Timișoara, Craiova, Sânnicolau Mare, Brașov și Drobeta Turnu-Severin. Juriul concursului a fost format din prof.univ. dr. Anton Anton (președinte), dr. ing. Elena Săvescu, prof. univ. dr. Ion Mirel, prof. univ. dr. Constantin Florescu, ing. Balogh Joszef. Pe locul întâi s-a clasat echipa companiei RAJA SA din Constanța, care a realizat branșamentul în două minute și 32 de secunde, celelalte locuri de pe podium fiind ocupate de echipele societății Secom SA, din Drobeta Turnu-Severin, și a Companiei Apa Brașov. Toți participanții au primit diplome, cupe și recompense din partea sponsorului competiției, firma Hawle România.

Fundaţia Aquademica, principalul organizator al conferinței Eco-Impuls, oferă profesioniștilor români din domeniul apei, prin cursurile, seminariile și acțiunile practice pe care le propune, oportuniatea de a face schimb de idei și bune practici.

Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru mai multe informații:
Loredana Leordean, purtător de cuvânt - tel. 0743 098 075, e-mail: loredana.leordean@aquatim.ro

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta