Campanie Aquatim în școlile din Deta și Jimbolia

13 Iunie 2018, 14:21

Recent, Aquatim și Școala Gimnazială din Jimbolia, respectiv Liceul Tehnologic „Sfântu Nicolae” din Deta, în calitate de parteneri, au concretizat două evenimente educative.

Recent, Aquatim și Școala Gimnazială din Jimbolia, respectiv Liceul Tehnologic „Sfântu Nicolae” din Deta, în calitate de parteneri, au concretizat două evenimente educative, desfășurate în cele două școli, în contextul marcării Zilei Internaționale a Mediului.

Elevilor li s-au predat lecții despre apă și educație ecologică și li s-a vorbit despre importanţa protejării resurselor de apă, prin susținerea de prezentări power point –„De unde vine apa de la robinet?” – destinate elevilor din clasele I – IV, dar și detalii concrete legate de proiectul regionall Aquatim de dezvoltare a rețelelor de apă și canalizare, destinate celor mari, de liceu.

Scopul prezentărilor este evident: educarea copiilor și tinerilor cu privire la tematica generală de mediu, economisirea resursei de apă acasă și nu numai, precum și familiarizarea publicului tânăr cu privire la activitatea de bază a societății Aquatim și a procesului de tratare a apei.

Aquatim a oferit, în cadrul celor două lecții, materiale informative şi promoţionale și a avut plăcuta surpriză să constate un interes major al copiilor participanți, cu momente interactive, în care s-au pus întrebări interesante și s-a vorbit mult pe teme de apă și canalizare, dar și de ecologie.