Clienți  »   Avize tehnice

Avize tehnice

Publicat la data: 2013-03-13
 

Suntem la dispoziția clienților noștri, telefonic, la numărul 0356 914 (luni-vineri, 7-19) și prin e-mail, la adresa serviciul.tehnic@aquatim.ro, pentru consultanță legată de obținerea avizelor tehnice.

Taxa de avizare este de 48,79 lei (TVA inclus) şi se achită la depunerea documentaţiei. Plata avizelor tehnice se face la casieria de pe str. Enric Baader nr. 11. Documentele necesare pentru obținerea avizelor tehnice pot fi trimise prin e-mail sau depuse la Serviciul Relații Clienți, pe str. Enric Baader nr. 11, de luni până vineri în intervalul 8-15.

Relații Clienți
str. Enric Baader nr. 11, luni - vineri 8-15

În continuare prezentăm detalii despre tipurile de avize eliberate de Aquatim și formularele necesare, acestea pot fi accesate făcând clic pe linkurile din listă.

Aviz tehnic de BRANȘARE/RACORDARE

Aviz tehnic de CONTORIZARE INDIVIDUALĂ:

Aviz tehnic de EXTINDERE A REȚELELOR DE APĂ/CANALIZARE

Aviz tehnic privind ASIGURAREA FURNIZĂRII UTILITĂȚILOR de apă/canalizare

Aviz tehnic de FURNIZARE A UTILITĂȚILOR de apă/canalizare pentru SPAȚII CU ALTĂ DESTINAȚIE 

Aviz rețele tehnico-edilitare (de AMPLASAMENT): 

Aviz tehnic de PRELUARE A APELOR UZATE MENAJERE în stația de epurare


IMPORTANT Realizarea branşamentelor de apă şi a racordurilor de canalizare fără avizul Aquatim este clandestină şi atrage, conform legislaţiei în vigoare, răspunderea disciplinară, materială, civilă, contravenţională, administrativă sau penală, după caz, atât pentru utilizator cât şi pentru executantul lucrării.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta