Clienți  »   Avize tehnice

Avize tehnice

Publicat la data: 2013-03-13
 

Pentru protejarea sănătății angajaților și clienților noștri am limitat activitatea departamentelor care lucrează cu publicul. Suntem la dispoziția clienților noștri, telefonic și prin e-mail (0256 203 652, 0754 099 501 0256, serviciul.tehnic@aquatim.ro), pentru consultanță legată de obținerea avizelor tehnice.


Societatea Aquatim eliberează următoarele tipuri de avize tehnice. Detalii despre fiecare tip de aviz obţineţi făcând clic pe documentul respectiv. 

Depunerea documentațiilor și eliberarea avizelor se realizează de către Serviciul tehnic al societăţii. Clienţii se pot adresa tot Serviciului tehnic pentru informaţii legate de avize. Taxa de avizare este de  48,79 lei (TVA inclus), şi se achită la depunerea documentaţiei, la casieriile Aquatim. Datele de contact şi programul de lucru sunt prezentate în cele ce urmează. 

Serviciul tehnic Aquatim
str. Treboniu Laurian nr. 7A, camera 14 
telefon: 0256 203 652, 0754 099 501
e-mail: serviciul.tehnic@aquatim.ro

Luni-vineri, 8-15   

Plata avizelor tehnice se face la casieria de pe str. Treboniu Laurian nr. 7A, luni-vineri, 8-15:30.

Descărcaţi de mai jos cererile tipizate pentru avizele tehince:

Acestea pot fi obţinute de la Serviciul tehnic al Aquatim sau de la Primăria municipiului Timişoara.

IMPORTANT Realizarea branşamentelor de apă şi a racordurilor de canalizare fără avizul Aquatim este clandestină şi atrage, conform legislaţiei în vigoare, răspunderea disciplinară, materială, civilă, contravenţională, administrativă sau penală, după caz, atât pentru utilizator cât şi pentru executantul lucrării.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta