Noutăți  »   Avarie pe aducțiunea Buziaș

Avarie pe aducțiunea Buziaș

Publicat la data: 2018-07-04
 
Avarie pe aducțiunea Buziaș

UPDATE ora 19, 5 iulie

Avaria pe conducta de aducțiune Buziaș-Hitiaș s-a remediat. De la ora 16 DISTRIBUIM APĂ în localitățile afectate..

Suntem în regim de acumulare și aducere la presiunea normală.de furnizare, de 1,8-2 bar. (La ora 19 presiunea de furnizare era de 1,2 bar). Din cauza consumului ridicat de apă, lipsa presiunii se simte la blocuri și pe câteva străzi. În câteva ore presiunea va fi cea normală. Vă mulțumim pentru înțelegere.

UPDATE ora 8:30 am, 5 iulie

Alimentarea cu apă a localităților Buziaș și Hitiaș este în continuare sistată, din cauza unui defect major pe conducta de aducțiune Hitiaș-Buziaș survenit ieri. Echipele Aquatim au lucrat toată noaptea la remedierea defectului. Din cauza condițiilor foarte dificile de lucru și a complexității defectului, lucrarea nu a fost finalizată, așa cum am estimat. Echipele de mentenanță lucrează în continuare.

Regretăm disconfortul creat și prezentăm consumatorilor scuzele noastre!

UPDATE ORA 18

Din cauza complexității lucrării, durata lucrării care necesită oprirea alimentării cu apă în Buziaș s-a modificat. Vom întrerupe aimentarea cu apă începând cu ora 19. Echipele Aquatim vor lucra seara și noaptea, până la finalizarea lucrării. Nu putem momentan estima ora de încheiere a lucrării.

În Bacova a fost întreruptă alimentarea cu apă deja pentru aceeași intervenție.


Buziașul va rămâne fără apă astăzi între orele 17 și 20, din cauza unei avarii apărute pe conducta de aducțiune Hitiaș-Buziaș, care alimentează cu apă potabilă rețeaua de distribuție a orașului. Echipele Aquatim au început să lucreze la izolarea și remedierea defectului și fac tot posibilul ca alimentarea cu apă să fie reluată în cel mai scurt timp.

Informații despre stadiul intervenției se pot obține la dispeceratul non-stop Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528. Vom reveni cu actualizări pe site și pagina de Facebook în cursul după-amiezii. Regretăm disconfortul creat și prezentăm scuzele noastre consumatorilor afectați.


 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta