Noutăți  »   Aquatim vă așteaptă sâmbătă la Ziua Serviciilor Publice!

Aquatim vă așteaptă sâmbătă la Ziua Serviciilor Publice!

Publicat la data: 2018-10-12
 
Aquatim vă așteaptă sâmbătă la Ziua Serviciilor Publice!

An de an, Primăria Timișoara organizează un eveniment major, menit să apropie companiile de servicii publice de clienții lor, în cadrul unei zile pline de antren și activități specifice fiecărei instituții în parte, numită Ziua Serviciilor Publice!

În această toamnă, ZSP va avea loc pe 13 octombrie, în Piața Unirii, între orele 11-14, la eveniment urmând să participe peste 20 de companii din Timișoara.

Compania Aquatim SA vă așteaptă, în spațiul din fața Liceului Lenau din Piaţa Unirii, pentru a sărbători împreună ediţia cu numărul cinci a evenimentului.

Vă aşteptăm, cu interes, la standul nostru, pentru a afla noutăţi despre companie şi despre proiectele în desfăşurare, pentru a sta de vorbă cu reprezentanţii noştri, dar şi pentru a fi parte a experimentelor mult aşteptate, an de an, de către vizitatori, desfăşurate în gura de canal, cu robotul special pe care îl vom aduce la faţa locului. Robotul destinat inspecţiei video a canalizării poate fi comandat de la distanţă şi transmite în timp real, în sistem de televiziune cu circuit închis, imagini şi date din tronsonul de canalizare inspectat. La ediţiile precedente ale Zilei Serviciilor Publice, aceste demonstraţii au fost extrem de aşteptate. Mizăm pe acelaşi interes şi sâmbătă, 13 octombrie!

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta