Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Aquatim participă la Expoapa, eveniment de top în Europa de Est

Aquatim participă la Expoapa, eveniment de top în Europa de Est

Publicat la data: 2017-05-16
 

Aquatim participă zilele acestea, la București, la cea mai importantă manifestare profesională din România dedicată apei, cu titlul “Forumul Regional al Apei - Dunăre - Europa de Est” sau, generic, “ExpoApa 2017”. Evenimentul organizat de Asociația Română a Apei, se află la a 19-a ediție și se desfășoară la Palatul Parlamentului, în perioada 15-17 mai. Manifestările se adresează specialiștilor din domeniul apei - administratori ai resurselor de apă sau operatori de apă, în general, publicului interesat de îmbunătățirea performanțelor tehnice și manageriale ale sectorului. Programul cuprinde multiple și variate subiecte de discuții, de la tehnologii noi de tratare și distribuție a apei potabile, epurarea apei uzate, prezentări de echipamente industriale de ultimă generație, și până la subiecte de managementul apei sau de siguranța sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare.

Și în acest an sunt organizate pavilioane expoziționale dedicate firmelor de proiectare, antreprenorilor și consultanților care au astfel oportunitatea să prezinte publicului interesat realizările și noutățile în materie de produse sau servicii din sectorul apei. Atât Aquatim cât și Fundația Aquademica, unde Aquatim este membru fondator, sunt prezente cu standuri în zona expozițională.

Un punct important pe agenda ExpoApa 2017 este Conferința internațională cu tema “Soluții sustenabile în managementul apei 2017”. Conferința oferă posibilitatea realizării unui schimb de idei privind inovațiile și cele mai bune practici internaționale, provocările și nevoile urgente cu care se confruntă sectorul apei în România, tendințele din sectorul apei sau, în câteva cuvinte - soluții durabile în managementul apei. Aquatim, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Timișoara, participă în cadrul conferinței cu lucrări de specialitate în domeniul tratării apei potabile și a apei uzate.

Conferința internațională - Soluții sustenabile în managementul apei 2017 - reprezintă ocazia de a analiza toate tehnologiile existente pe piață și de a alege soluția potrivită la problemele cu care se confruntă sectorul apei. Conferința dedicată regiunii Dunării, în care România joacă un rol important din 2010, oferă suportul necesar pentru îndeplinirea directivelor europene și a angajamentelor asumate de țările membre în cadrul Conferinței Părților Convenției-Cadru a Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice  (COP21).”  Diane D'ARRAS – Președinte Asociația Internațională a Apei


Foto Expoapa 2017

Detalii pentru presă: Cristina Borca, Șef Birou Comunicare și relații publice
cristina.borca@aquatim.ro, 0743 099 555

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta