Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Aquatim și Aquapic vă invită la spectacol în aer liber, de Ziua Internațională a Mediului!

Aquatim și Aquapic vă invită la spectacol în aer liber, de Ziua Internațională a Mediului!

Publicat la data: 2018-05-31
 
Aquatim și Aquapic vă invită la spectacol în aer liber, de Ziua Internațională a Mediului!

Ziua Internațională a Mediului este aniversată în fiecare an pe data de 5 iunie. Ea a fost instituită în anul 1972 și reprezintă elementul cel mai important al Programului pentru Mediu al Națiunilor Unite.

Aquatim marchează această zi importantă, chiar în data de 5 iunie, ora 11, la Uzina de apă Industrială/Centrul experimental pentru copii Aquapic, pe strada Frederic Mistral nr. 1, printr-un eveniment inedit, pregătit special pentru copii, tineri și adulți, desfășurat într-un cadru neconvențional, aproape de natură și de mediul prieten. Evenimentul este înscris în programul național al Anului European al Patrimoniului Cultural 2018.

În parteneriat cu Administrația Bazinală a Apelor Banat și Teatrul Pentru Copii și Tineret MERLIN, Aquatim vă invită în spațiul minunat al Centrului experimental pentru copii Aquapic, pentru o oră de spectacol interactiv în aer liber, oferit de talentații actori ai Teatrului Merlin, la Noua Poveste a Scufiței Roșii!

În imediata vecinătate a clădirii fostei uzine de apă industrială a orașului Timișoara, dată în funcțiune în anul 1916, clădire de patrimoniu industrial, în ambianța naturală a parcului Aquapic, grupurile de copii și tineri vor asista la punerea originală în scenă a poveștii Scufiței Roșii, vor interacționa cu echipa actoricească și vor petrece o oră de educație și relaxare. Este surpriza pe care Aquatim, Aquapic, ABAB și Teatrul Pentru Copii și Tineret MERLIN o oferă cu drag timișorenilor de toate vârstele, într-o zi importantă, pentru că mediul este vital pentru toți!

Accesul în incinta Centrului Aquapic este gratuit, vă așteptăm cu interes! Rugăm cadrele didactice să însoțească grupurile de copii, doritoare să fie parte a acțiunii noastre.


Dr. ing. Ilie VLAICU
Director general


Relații despre eveniment: Crenguța Radosav, Specialist Comunicare și PR, telefon 0729.991.729

ACCES TRANSPORT PUBLIC:
Tramvai 1 și 2, stația Lalelelor

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta