Noutăți  »   Anunţ privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunţ privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat la data: 2018-08-23
 

AQUATIM S.A., titular al proiectului „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”, anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului și de a nu se efectua evaluarea adecvată, pentru modificările aduse proiectului „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”  propus a fi amplasat în județul Timiș, în unitățile administrativ teritoriale (UAT): Timișoara, Remetea Mare, Șag, Covaci, Cerneteaz, Bucovăț, Giulvăz, Recaș, Buziaș, Sacoșu Turcesc, Victor Vlad Delamarina, Herendești, Honorici, Tormac, Știuca, Surducu Mic, Traian Vuia, Tomești, Jimbolia, Uivar, Lovrin.


Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Timiș, jud. Timiș, localitatea Timișoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18 - 18A, în zilele de luni -  joi între orele  8.00 – 16.30, vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro - Secțiunea Acorduri de mediu.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 28.08.2018.

 
Taguri:
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta