Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Angajații Aquatim au donat sânge

Angajații Aquatim au donat sânge

Publicat la data: 2017-11-23
 
Angajații Aquatim au donat sânge

52 de voluntari, toți angajați ai Aquatim, au donat 22 de litri de sânge, în cadrul unei campanii organizate de societatea de apă și canalizare, în colaborare cu Centrul de Transfuzii.

Acțiunea, care s-a desfășurat în perioada 22-23 noiembrie a.c., la unul din punctele de lucru ale societății, este a doua de acest fel organizată de Aquatim, ca răspuns la numeroasele semnale pozitive primite de la donatori.

Medicul Cristina Nica, inițiatoarea campaniei spune că „sufletul acestei acțiuni sunt donatorii, colegii noștri care au făcut acest gest mare anul trecut și care mi-au reamintit cu fiecare ocazie dorința și disponibilitatea dumnealor de a se implica și pe termen lung. Funcționează și puterea exemplului, așa că anul acesta am avut mai mulți voluntari decât în anul precedent, precum și mai multe persoane implicate în partea organizatorică.”.

Donatorii Aquatim au fost supravegheați îndeaproape de medicul Cristina Nica și de personalul specializat al centrului mobil de transfuzii, iar atmosfera a fost una relaxată și de solidaritate.


Biroul Comunicare și Relații Publice


Pentru mai multe informații:
Loredana Leordean, purtător de cuvânt - tel. 0743 098 075, e-mail: loredana.leordean@aquatim.ro

Foto: Feher-Kollar Attila

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta